https://samitzenalidera.com/

Samit žena lidera 2020

Sama imaš moć, zajedno imamo silu.

Prvi Samit žena lidera je održan 28. i 29. Februara 2020. godine u Fruškim termama u Vrdniku i okupio je preko 200 ženskih kompanija iz sfere privrede iz Srbije i regiona.

Danijela Golić, osnivač Samita je u uvodnom obraćanju naglasila značaj povezivanja i informisanja žena radi njihovog osnaživanja. Danijela se osvrnula i na važnost edukacije preduzetnica i stvaranje jake mreže za podršku ženskom preduzetništvu.

Govornici na prvom Samitu žena lidera su bili:

Branislava Simanić, direktorka Sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije,

Suzana Perić, modni kreator, Tatjana Prijić, pomoćnica poverenice za rodnu ravnopravnost, Ana Mirković, suosnivač Instituta za digitalne komunikacije, Vladimir Radunović iz Diplo Fondacije, Dragan Đorđević CEO kompanije Skills, Marija Tasić, osnivač i partnera advokatske kancelarije Tasić & Partners, 

Predrag Tošić, direktor sektora za rad sa malom privredom i preduzetnicima OTP banke, Sanja Stojković, head of Business British Motors, Dušanka Kovačević, menadžera Cvetković-Roškov nekretnine, Manuleta Stamatović Puzzle Consalting je govorila na temu Storytellinga u marketingu, Mima Šarac i Saša Stefanović.

Na svečanoj večeri učesnici su imali priliku da uživaju u bogatom muzičkom programu, uz bend Borisa Režaka, a gošća iznenađenja je bila Aleksandra Radović.