https://samitzenalidera.com/

Naš tim

Danijela Golić

CEO & Founder

Danijela Golić je preduzetnica više od 20 godina, osnivač nekoliko kompanija, idejna kreatorka i pokretač Samita žena lidera, platforme osmišljene kao izvor inspiracije, edukacije i podrške koja povezuje i osnažuje žene i pomaže im da prepoznaju potencijal i ostvare poslovne ciljeve. 

 

Ambasadorka je ”World Leader Summit – Entrepreneurship Committee”, dobitnica nagrade ”Business Awards” za 2019. godinu, potpredsednica Sekcije za žensko preduzetništvo PKS i ambasadorka ”Women Leadership Entrepreneur Conference” za Srbiju. 

Nina Joličić

Coordinator, Social media & communications

Nina Joličić je koordinator, upravlja društvenim medijima i komunikacijom u okviru Samita žena lidera.

Njen rad uključuje kreiranje sadržaja, upravljanje stranicama na društvenim mrežama i komunikaciju sa našim članovima i medijima.

Kao deo našeg tima rukovodila je našim onlajn događajima, našim treninzima, mentorskim programima i učestvovala u organizaciji svakog Samita.

Strastvena za osnaživanje žena širom sveta, ona je deo našeg tima od 2019.

ADVISORY BOARD

Gorana Angebrant

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Gorana Gligorović Angebrant daje svoj doprinos Samitu žena lidera kao menadžer za razvoj poslovanja, ali je poznata i kao vlasnica modnog brenda DivaGo – prvog brenda višestruke odeće u Srbiji.

 

Gorana ima karijeru u marketingu. Vodila je mnoge marketinške kampanje – nekoliko za Milka čokoladu, Coca Colu, Tigar Tires itd.

 

Pridružila nam se pre više od godinu dana i njeno znanje i iskustvo su pružili mnogo novih ideja kao i kreativnu perspektivu.

MARIJA PASULJEVIĆ

founder of thnk fwd, executive director of the ecommerce association of Serbia

Marija Pasuljević je neko ko ima međunarodnu karijeru i 20 godina iskustva u različitim oblastima kao što su modna industrija, marketing, prodaja, razvoj poslovanja i industrija robe široke potrošnje.

Radila je na međunarodnim strateškim projektima, učestvovala u projektima iz gejming industrije i sada je fokus prebacila na e-komerc industriju. Mindset koji joj omogućava da svakog dana nauči nešto novo je podstakao da prati digitalne transformacije, nove trendove u digitalnoj tehnologiji, kao i održivi razvoj i njegov uticaj na cirkularnu ekonomiju.

Osnivač je THNK FWD, EMBA kandidat Hult International poslovne škole 2021-2023 i dobitnik “40 under 40” Business Elite’s Awards 2021.

Izuzetno smo ponosne što je imamo za člana našeg Advisory board-a.

Branka Conić

founder of Valiant communications and the Museum of History, Art and Diplomacy of the Jevrem Grujic House.

Osnivač je agencije Valiant Communications za strateške i kreativne komunikacije i dugogodišnji konsultant za razvoj kulturnih projekata i kreativne industrije Srbije.

Kao trajno opredeljenje za unapređenje našeg društva, razvoj društveno odgovornih projekata u zajednici sa akcentom na očuvanje, negovanje i promociju kulturnog nasleđa Srbije, jedan je od osnivača Kuće Jevrema Grujića – Muzeja kulture, istorija, umetnosti i diplomatije, koji je otvoren za javnost 2015. godine.

Dugogodišnji je član Upravnog odbora Društva za odnose s javnošću Srbije, aktivni član Društva istorijskih kuća Srbije i predsednik žirija Društva za odnose s javnošću Srbije.

Izuzetno smo ponosni što je imamo za člana našeg Advisory board-a.