Aktuelno

RADNI DORUČAK SA…

 

Još jedan radni doručak, pregršt novih kontakata, ideja, dobre energije i divna Stella Karl Ćosić.

Danas smo među učesnicima radnog doručka pored uspešnih preduzetnica i žena iz korporacija, imale i dame iz ambasade, i našu poznatu sportistkinju, višestrukog osvajača olimpijski medalja.

Ako je pored neverovatne Stelle Karl Ćosić mogao neko dodatno da nas motiviše to je sasvim sigurno bila naša poznata sportistkinja, Miroslava Najdanovski.


POVEŽITE SE SA PRILIKAMA NA

LINKEDIN-u

 

Radna subota ali ovog puta druga tema i naravno odlična energija i fenomenalan predavač koji nas je posetio iz Hrvatske, Tanja Džido.

Govorili smo o LinkedInu i potencijalu ove društvene mreže koja trenutno ima najveći organski doseg a pravo zadovoljstvo nam je bilo da upravo u Spaces-u upriličimo i ovaj trening.

RADNI DORUČAK SA…

 

Radni doručak je nešto što će postati naša tradicija a današnji je sasvim sigurno bio uspešan.

Sa Svetlanom Mojić Džakula smo pričali o povezanosti produktivnost poslovanja sa interakcijom zaposlenih.

Bila je ovo prilika da se sve učesnice doručka predstave, razmene iskustva i povežu na nama svojstven način u prelepom ambijentu Spaces Navigator.

Hvala svima, zaista smo uživali.

MEĐUNARODNI DAN žena preduzetnica

 

Obeležili smo Međunarodni dan žena preduzetnica i održali smo svečanu sednicu Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije.

Kao potpredsednica Sekcije Danijela Golić, osnivač Samita žena lidera aktivno učestvuje u promociji ženskog preduzetništva u Srbiji i regionu.

Divna energija i podrška od žena koje zaista inspirišu i gospodina Vladimira Vasića, generalnog sekretara Udruženja banaka Srbije.

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE

 

Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv za učešće na konferenciji povodom Međunarodnog dana tolerancije održanog u klubu Poslanika u Beogradu.

Hvala Brankici Janković, poverenici za zaštitu rodne ravnopravnosti, na pozivu da budemo deo ove konferencije.

Jedan zaista interesantan podatak koji smo čuli je da je u Srbiji u medijiskim objavama prisustvo žena svega 20% dok na nivou Evrope ova brojka iznosi 28%.
Ako uzmemo u obzir da mediji imaju veliki impakt u društvu i veoma važnu ulogu u promociji i podršci žena ovaj procenat bi svakako trebao da bude i znatno veći.

Radionica ”Pisanje projekata”

 

13. Novembra održali smo radionicu na temu: “Pisanje projekata” u fenomenalnom trening prostoru Spaces na Novom Beogradu.

 

Radionica ”Pisanje projekata” bazira se na razvoju projekta, od same ideje, identifikacije, analize konkursa, kreiranju koncepta projekta, kao i na pisanju celog aplikacionog formulara, odnosno ključnih delova aplikacije, a vodila je Jelena Vasiljević.

Drago nam je da nastavljamo sa edukacijama i spremamo vam još interesantnih tema u narednom periodu.